Groeien


Extra inkomen voor uw eigen doel


Soms zit je zó gevangen in je leven en werk, dat je niet meer gelooft dat het anders kan. Maar wat, als iemand je een oplossing biedt?

In Balans met Werk en Geld

Vindt de balans en haal het beste uit het leven.

Hoe zit dat eigenlijk met jou? Ben je tevreden met je leven? Heb je werk dat je leuk vindt? Kun je je werk goed combineren met je gezin? Is er balans tussen werk en vrije tijd? Woon je zoals je dat voor ogen had toen je er vroeger over droomde? Biedt het leven jou voldoende uitdagingen, mogelijkheden om persoonlijk of zakelijk te groeien? Kun je het goud in jezelf ontdekken en ook het beste uit je leven halen?

Je bent niet de enige.

Er zijn veel mensen zoals jij. Wonend op een plek waar je moeilijk weg komt, of vastzittend in een baan waar je eigenlijk geen passie meer voelt. Onzeker over de toekomst, omdat je baan geen zekerheid meer biedt. Niet blij met de stress en de werkdruk die je dagelijks voelt. Geen ontspanning onder werktijd en geen flexibiliteit in je werktijden. Dreigend ontslag.

Veiligheid versus vrijheid

Er zijn veel mensen ontevreden, en toch… Niet iedereen durft het aan om te veranderen! Hoe zou dat komen? Dat heeft te maken met de comfortzone waarin we zitten.

We weten wel wat we hebben en kunnen, maar niet hoe het zal zijn als we het loslaten en iets anders gaan doen. Onze situatie, ook als die vol onzekerheid zit, laten we niet gemakkelijk gaan, omdat we niet weten wat ervoor in de plaats komt.

We kiezen voor veiligheid, maar we mogen ons afvragen of die veiligheid wel echt goed voor ons is. Immers: te veel veiligheid gaat ten koste van onze vrijheid. En on-vrijheid leidt maar al te vaak tot spanning en onvrede.

Helen-Norp-Popko-Veenstra-Ballonvaart-Vital-Works

Iets nieuws opbouwen

Naast je werk of vrije tijd

  • Maar wat, als je nu naast je werk of vrije tijd, iets nieuws kunt opbouwen?
  • Als we je een kans bieden met een nieuw project te starten waarin je je eigen inkomen kunt creëren, waarin je je persoonlijk en zakelijk kunt ontwikkelen, en waarin je je weggestopte dromen weer mag voelen en je je mag laten leiden door passie?
  • En wanneer je dit kunt doen zonder verkoop, zonder investering, zonder ondernemers­risico?
  • Zou jij daarvoor openstaan? Zou jij dat aandurven?

Je eigen koers

Jouw droom wordt onze droom. Jouw doel bepaalt de richting. We werken samen, maar jij bepaalt zelfstandig je eigen koers. Wij coachen, begeleiden en helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling, we leren je technieken en vaardigheden, we ondersteunen je en faciliteren.

Jouw eigen business

  • We vragen van jou een commitment van een jaar, minimaal 15 uur per week.
  • We vragen een open houding, een positieve instelling en je laat je coachen.

Momenteel zijn we op zoek naar enkele ondernemende personen die minimaal een jaar met ons willen samenwerken en een eigen business willen opbouwen.

Durf jij de uitdaging aan?

Wij gingen je voor en leren je graag hoe ook jij je toekomst in eigen hand kunt nemen.

Bed-&-Breakfast-Drenthe-De-Veenstraal-Gieterveen- Vital Works -Coaching

Vital Works Werk

Uw business coaches

Helen Norp en Popko Veenstra
Streek 4, 9511 PJ Gieterveen

Nog vragen?
Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. Klik hier voor onze contactpagina.